Menu
Your Cart

Rheolaser Master

Rheolaser Master
Rheolaser Master

Промислова мікрореологія: Rheolaser ™

Перший готовий до використання інструмент для визначення кінцевих споживчих властивостей будь-якого м'якого матеріалу.

АНАЛІЗАТОР КІНЦЕВИХ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРОДУКЦІЇ

Rheolaser ™ незамінний для розробників, які зацікавлені в точній оцінці кінцевих споживчих властивостей своєї продукції.

- Розтічність 

- Стабільність форми 

- Гелеутворення

- Відновлюваність 

- Тривала стабільність 

- Текучість 

   та інші властивості...


Rheolaser ™ призначений для відповіді на наступні питання:

- Що впливає на властивості продукту - тип полімеру / концентрація / молекулярна вага?

- Чи буде він прилипати (до рук, до інших продуктів, ...)?

- Чи буде він поширюватися (намазувати) легко?

- Чи буде вона зберігати свою форму?

- Чи буде він стабільним?

- Чи буде він текучим?

- І багато іншого ...

Зв'яжіться з нами по питанням, що цікавлять Вас, і ми визначимо правильні параметри!

Автоматичне або ручне («однією кнопкою») визначення мікрореологічних параметрів матеріалу: пружність, в'язкість, співвідношення твердої/рідкої фаз.

Автоматичне визначення середньоквадратичного зсуву (СКЗ) частинки або декорреляційної кривої (d2) для фахівців у ДХС.


ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ

• Косметика

• Фармацевтика

• Продукти харчування

• Фарби та чорнила

• Полімери

• Нафта і пальне

        і багато інших ...


RHEOLASER™  - НОВИЙ СПОСІБ АНАЛІЗУ В'ЯЗКОПРУЖНИХ ВИРОБІВ

3 КЛЮЧОВИХ ПАРАМЕТРА

Засновані безпосередньо на СКЗ кривих (середньоквадратичний зсув), всі 3 параметри безпосередньо обчислюються всього одним натисканням миші без необхідності внесення користувачем будь-яких додаткових даних. Ці параметри є динамічними, тобто користувач може стежити за розвитком процесів в будь-якому продукті (гелеутворення, відновлення структури після стресу, довготривала стабільність, і т.д. ..) на протязі певного часу.

СПІВВІДНОШЕННЯ ТВЕРДОЇ/РІДКОЇ ФАЗИ (СТР)

Відстеження таких властивостей, як: Склеювання/зчеплення, розтікання (намазуваність), гель-точки, стабільність форми, фізична стабільність, і т.д. ..

Використовуючи цей параметр, користувач може легко визначити чи є продукт більш рідким або більш твердим (яка структура гелю?).

- СТЖ = 0, твердий продукт;

- 0 <СТЖ <0,5, продукт є в більшій мірі твердим, ніж рідким;

- 0,5 <СТЖ <1, продукт є в більшій мірі рідким, ніж твердим;

- СТЖ = 1, рідкий продукт (ньютонівський);

СТЖ полімерної системи при зміні температури


ІНДЕКС ПРУЖНОСТІ (ІП)

Відстеження таких властивостей, як: розмір комірки, твердість, відновлення після зсуву, і т.д. ..

Цей параметр дозволяє легко порівняти багато продуктів з точки зору сили пружності. Це значення дозволяє швидко і легко класифікувати структуру будь-якого досліджуваного продукту, всього одним натисканням миші.

ІП двох різних желатинів при охолодженні системи


Макроскопічний індекс в'язкості (МІВ)

Відстеження таких властивостей, як: вплив загусника, текстура, текучість, довгострокова стабільність, і т.д. ..

Дозволяє класифікувати вашу продукцію в залежності від її макроскопічної в'язкості при нульовому зсуві всього одним натисканням миші, і контролювати її стабільність шляхом контролю за еволюцією цього параметра в часі.

МІВ трьох емульсій, стабілізованих різними загустителями

 

ФІЗИЧНІ ПАРАМЕТРИ

Для експертів в реології і ДХС передбачена можливість обчислення фізичних параметрів, таких як пружні і в'язкі модулі (G 'і G''), час релаксації (TR), макроскопічна в'язкість при нульовому зсуві, коефіцієнт дифузії, розмір комірок, і багато інших .. .

0грн.
  • Stock: In Stock
  • Model: Rheolaser Master