
Промислова мікрореологія: Rheolaser ™
Перший готовий до використання інструмент для визначення кінцевих споживчих властивостей будь-якого м'якого матеріалу.
АНАЛІЗАТОР КІНЦЕВИХ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРОДУКЦІЇ
Rheolaser ™ незамінний для розробників, які зацікавлені в точній оцінці кінцевих споживчих властивостей своєї продукції.
- Розтічність
- Стабільність форми
- Гелеутворення
- Відновлюваність
- Тривала стабільність
- Текучість
та інші властивості...
Rheolaser ™ призначений для відповіді на наступні питання:
- Що впливає на властивості продукту - тип полімеру / концентрація / молекулярна вага?
- Чи буде він прилипати (до рук, до інших продуктів, ...)?
- Чи буде він поширюватися (намазувати) легко?
- Чи буде вона зберігати свою форму?
- Чи буде він стабільним?
- Чи буде він текучим?
- І багато іншого ...
Зв'яжіться з нами по питанням, що цікавлять Вас, і ми визначимо правильні параметри!
Автоматичне або ручне («однією кнопкою») визначення мікрореологічних параметрів матеріалу: пружність, в'язкість, співвідношення твердої/рідкої фаз.
Автоматичне визначення середньоквадратичного зсуву (СКЗ) частинки або декорреляційної кривої (d2) для фахівців у ДХС.
ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ
• Косметика
• Фармацевтика
• Продукти харчування
• Фарби та чорнила
• Полімери
• Нафта і пальне
і багато інших ...
RHEOLASER™ - НОВИЙ СПОСІБ АНАЛІЗУ В'ЯЗКОПРУЖНИХ ВИРОБІВ
3 КЛЮЧОВИХ ПАРАМЕТРА
Засновані безпосередньо на СКЗ кривих (середньоквадратичний зсув), всі 3 параметри безпосередньо обчислюються всього одним натисканням миші без необхідності внесення користувачем будь-яких додаткових даних. Ці параметри є динамічними, тобто користувач може стежити за розвитком процесів в будь-якому продукті (гелеутворення, відновлення структури після стресу, довготривала стабільність, і т.д. ..) на протязі певного часу.
СПІВВІДНОШЕННЯ ТВЕРДОЇ/РІДКОЇ ФАЗИ (СТР)
Відстеження таких властивостей, як: Склеювання/зчеплення, розтікання (намазуваність), гель-точки, стабільність форми, фізична стабільність, і т.д. ..
Використовуючи цей параметр, користувач може легко визначити чи є продукт більш рідким або більш твердим (яка структура гелю?).
- СТЖ = 0, твердий продукт;
- 0 <СТЖ <0,5, продукт є в більшій мірі твердим, ніж рідким;
- 0,5 <СТЖ <1, продукт є в більшій мірі рідким, ніж твердим;
- СТЖ = 1, рідкий продукт (ньютонівський);
СТЖ полімерної системи при зміні температури
ІНДЕКС ПРУЖНОСТІ (ІП)
Відстеження таких властивостей, як: розмір комірки, твердість, відновлення після зсуву, і т.д. ..
Цей параметр дозволяє легко порівняти багато продуктів з точки зору сили пружності. Це значення дозволяє швидко і легко класифікувати структуру будь-якого досліджуваного продукту, всього одним натисканням миші.
ІП двох різних желатинів при охолодженні системи
Макроскопічний індекс в'язкості (МІВ)
Відстеження таких властивостей, як: вплив загусника, текстура, текучість, довгострокова стабільність, і т.д. ..
Дозволяє класифікувати вашу продукцію в залежності від її макроскопічної в'язкості при нульовому зсуві всього одним натисканням миші, і контролювати її стабільність шляхом контролю за еволюцією цього параметра в часі.
МІВ трьох емульсій, стабілізованих різними загустителями
ФІЗИЧНІ ПАРАМЕТРИ
Для експертів в реології і ДХС передбачена можливість обчислення фізичних параметрів, таких як пружні і в'язкі модулі (G 'і G''), час релаксації (TR), макроскопічна в'язкість при нульовому зсуві, коефіцієнт дифузії, розмір комірок, і багато інших .. .
- Stock: In Stock
- Model: Rheolaser Master